İbrahim Bozkıl
Köşe Yazarı
İbrahim Bozkıl
 

Polen

Değerli Okurlarımız Merhaba. Doğanın şifası köşemizde bu haftaki konumuz; Polen Polen, genç işçi arıların, yavruların ve yavru gıda bezlerinin gelişmesi için gerekli bir besin kaynağıdır. Arı poleni protein, mineral ve vitamin değeri yüksek bir arı ürünüdür.  Polen olmadan yavru geliştirilmesi mümkün değildir.  Polen elde edildiği kaynağa göre farklı renk ve şekillerde olmaktadır. Arı poleni, vücudu serbest radikallerin neden olduğu hasarlardan koruyabilen, çok çeşitli ve güçlü antioksidanlar içerir. Böylelikle kronik hastalıkların da önüne geçilmiş olur. Yüksek kan lipitleri ve kolesterol gibi kalp hastalığına dair risk faktörlerini düşürür. Arı Poleninin Faydaları Nelerdir? Yüksek antioksidan içeriğine sahiptir. Serbest radikallerden ve kronik hastalıklardan korur. Kalp damar hastalıkları riskini düşürür. Yüksek kan lipitleri ve LDL kolesterolü düşürür. Karaciğeri toksik maddelere karşı korur ve karaciğerin işlevini artırır.İçerdiği çeşitli bileşenlerin iltihap önleyici etkisi vardır. Bağışıklığı güçlendirerek hastalıklardan korur. Antioksidan özelliği ile yaraların kapanmasında etkilidir ve antimikrobiyal özelliği sayesinde enfeksiyonları önler. Antikanser özellikler gösterir ve metabolizmayı hızlandırır. Arı poleni A, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8, B9, B12, C, D, E, H ve P vitaminleri içerir. Cildin daha canlı ve parlak görünmesini sağlar. Üst solunum yolu hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Akciğerlerin temizlenmesine yardımcı olur. Kansızlık tedavisinde kullanılır. Hafızayı güçlendirir. Anne sütü kalitesini ve miktarını arttırır. Eskil Lokman Hekim Aktar iş yerimizde Polen  ve çeşitlerine dair herşeyi bulabilirsiniz. Hastalık size Gelmeden Siz Şifahanemize Gelin. Haftaya tekrardan Okunmak Dileğiyle,Hoşçakalın.
Ekleme Tarihi: 18 Ağustos 2022 - Perşembe

Polen

Değerli Okurlarımız Merhaba.
Doğanın şifası köşemizde bu haftaki konumuz;
Polen Polen, genç işçi arıların, yavruların ve yavru gıda bezlerinin gelişmesi için gerekli bir besin kaynağıdır. Arı poleni protein, mineral ve vitamin değeri yüksek bir arı ürünüdür. 
Polen olmadan yavru geliştirilmesi mümkün değildir. 
Polen elde edildiği kaynağa göre farklı renk ve şekillerde olmaktadır.
Arı poleni, vücudu serbest radikallerin neden olduğu hasarlardan koruyabilen, çok çeşitli ve güçlü antioksidanlar içerir. Böylelikle kronik hastalıkların da önüne geçilmiş olur. Yüksek kan lipitleri ve kolesterol gibi kalp hastalığına dair risk faktörlerini düşürür.
Arı Poleninin Faydaları Nelerdir?
Yüksek antioksidan içeriğine sahiptir. Serbest radikallerden ve kronik hastalıklardan korur.
Kalp damar hastalıkları riskini düşürür.
Yüksek kan lipitleri ve LDL kolesterolü düşürür. Karaciğeri toksik maddelere karşı korur ve karaciğerin işlevini artırır.İçerdiği çeşitli bileşenlerin iltihap önleyici etkisi vardır.
Bağışıklığı güçlendirerek hastalıklardan korur.
Antioksidan özelliği ile yaraların kapanmasında etkilidir ve antimikrobiyal özelliği sayesinde enfeksiyonları önler.
Antikanser özellikler gösterir ve metabolizmayı hızlandırır. Arı poleni A, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8, B9, B12, C, D, E, H ve P vitaminleri içerir.
Cildin daha canlı ve parlak görünmesini sağlar.
Üst solunum yolu hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Akciğerlerin temizlenmesine yardımcı olur.
Kansızlık tedavisinde kullanılır.
Hafızayı güçlendirir. Anne sütü kalitesini ve miktarını arttırır. Eskil Lokman Hekim Aktar iş yerimizde Polen  ve çeşitlerine dair herşeyi bulabilirsiniz.
Hastalık size Gelmeden Siz Şifahanemize Gelin.
Haftaya tekrardan Okunmak Dileğiyle,Hoşçakalın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve eskilgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.