İbrahim Bozkıl
Köşe Yazarı
İbrahim Bozkıl
 

Panik Atak

Değerli okurlarımız merhaba. Bu haftaki köşe yazımızda herkesin duyduğu kimimizin rahatsızlığı olan"PANİK ATAK"problemine değineceğim. Panik atak ismiylede örtüşür. Kişinin panik haline gelmesi ve bunun neticesinde ataklar geçirip fiziksel ve ruhsal değişimidir.  Panik atak korku hissinin etkisi altında kalınan bir anksiyete bozukluğudur.  Panik atak yetişkinler kadar çocuklarda da gözlemlenir. Panik atak belirtileri ise çözümlenemeyen;mide problemleri stres gelecek kaygısı,travmatik olaylar ve beyindeki nörotransmitter dengesizliktir. Panik atak;tedavisi olan bir hastalıktır. Rahatsızlığı olan kişi,rahat olmalı ve beyinsel emirler vererek kendini bu duruma aşılamalıdır. Örneğin; ben hasta değilim,bu gelip geçici bişey,hayat herşeye rağmen güzel,yaşamayı seviyorum gibi sözlerle rahatsızlığa karşı güçlü durmalıdır. Panik atak Rahatsızlığı Olan kişi nasıl tedavi olabilir konusuna değinecek olursak:Bir hekim tarafından gözlemlenmeli ve rahatsızlık hangi boyutta bunlar bilinmelidir. Psikolojik ve İlaç tedavisi başlanır. Nefes egzersizleri yapılır. Değerli okurlar Eskil lokman hekim aktar olarak bizimde tedavi yöntemlerimiz vardır;Vücudu rahatlatan ve gevşeten papatya melisa,ıhlamur,rezene,kedi otu,ada çayı ve sarı kantaron bitkilerini belirli periyotlar halinde kullanabilirsiniz. Gözlemlediğim ve şahşi tedavi yöntemlerim Arasında Panik atak rahatsızlığına en iyi gelecek yöntemler ise;doğa yürüyüşleri farklı mekanlara geziler,müzik,resim ve fobi uğraşlardır. Panik atak Rahatsızlığı yazmakla bitmeyecek kadar uzun bir hastalıktır,ben size kısa kısa değindim okurlarımız. Haftaya okunmak dileğiyle hoşçakalın.
Ekleme Tarihi: 24 Haziran 2022 - Cuma

Panik Atak

Değerli okurlarımız merhaba.
Bu haftaki köşe yazımızda herkesin duyduğu kimimizin rahatsızlığı olan"PANİK ATAK"problemine değineceğim.
Panik atak ismiylede örtüşür.
Kişinin panik haline gelmesi ve bunun neticesinde ataklar geçirip fiziksel ve ruhsal değişimidir. 
Panik atak korku hissinin etkisi altında kalınan bir anksiyete bozukluğudur. 
Panik atak yetişkinler kadar çocuklarda da gözlemlenir.
Panik atak belirtileri ise çözümlenemeyen;mide problemleri stres gelecek kaygısı,travmatik olaylar ve beyindeki nörotransmitter dengesizliktir.
Panik atak;tedavisi olan bir hastalıktır.
Rahatsızlığı olan kişi,rahat olmalı ve beyinsel emirler vererek kendini bu duruma aşılamalıdır.
Örneğin; ben hasta değilim,bu gelip geçici bişey,hayat herşeye rağmen güzel,yaşamayı seviyorum gibi sözlerle rahatsızlığa karşı güçlü durmalıdır.
Panik atak Rahatsızlığı Olan kişi nasıl tedavi olabilir konusuna değinecek olursak:Bir hekim tarafından gözlemlenmeli ve rahatsızlık hangi boyutta bunlar bilinmelidir.
Psikolojik ve İlaç tedavisi başlanır.
Nefes egzersizleri yapılır.
Değerli okurlar Eskil lokman hekim aktar olarak bizimde tedavi yöntemlerimiz vardır;Vücudu rahatlatan ve gevşeten papatya melisa,ıhlamur,rezene,kedi otu,ada çayı ve sarı kantaron bitkilerini belirli periyotlar halinde kullanabilirsiniz.
Gözlemlediğim ve şahşi tedavi yöntemlerim Arasında Panik atak rahatsızlığına en iyi gelecek yöntemler ise;doğa yürüyüşleri farklı mekanlara geziler,müzik,resim ve fobi uğraşlardır.
Panik atak Rahatsızlığı yazmakla bitmeyecek kadar uzun bir hastalıktır,ben size kısa kısa değindim okurlarımız. Haftaya okunmak dileğiyle hoşçakalın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve eskilgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.