Tol Yaylasında Toplumsal Faaliyetler Durduruldu

ESKİL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2020 - 22:25, Güncelleme: 16.07.2020 - 22:25 6676+ kez okundu.
 

Tol Yaylasında Toplumsal Faaliyetler Durduruldu

Korona Virüs’ün görülmeye başladığı ilçemiz Mimar Sinan mahallesi Tol yaylasında düğün, nişan ve kına gibi toplumsal faaliyetler iptal edildi.
Korona Virüs’ün görülmeye başladığı ilçemiz Mimar Sinan mahallesi Tol yaylasında düğün, nişan ve kına gibi toplumsal faaliyetler iptal edildi. Dünyayı sarsan Korona Virüs salgını ilçemiz Eskil’de de kendini hissettirmeye başladı.  Vatandaşların son günlerde tedbirsiz davranması virüsün ilçeye sıçramasına neden oldu. İlçemize bağlı Mimarsinan Mahallesi Tol yaylasında görülen vakaların ardından, yaylada Düğün, Nişan, Kına ve buna benzer toplumsal eğlence ve faaliyetler durduruldu.  Alınan kararı mahalle muhtarı sosyal medya hesabından duyurdu. Ayrıca gazetemiz aracılığı ile son durum hakkında bilgin veren mahalle muhtarı Rahim Kesikbaş, yayla genelinde karantina olmadığını, sadece toplumsal eğlencelerin ve buna benzer faaliyetlerin durdurulduğunu ifade etti. Yaylada bulunan bazı vatandaşlar 14 gün süreyle evlerinde karantina altına alındılar. 
Korona Virüs’ün görülmeye başladığı ilçemiz Mimar Sinan mahallesi Tol yaylasında düğün, nişan ve kına gibi toplumsal faaliyetler iptal edildi.

Korona Virüs’ün görülmeye başladığı ilçemiz Mimar Sinan mahallesi Tol yaylasında düğün, nişan ve kına gibi toplumsal faaliyetler iptal edildi.

Dünyayı sarsan Korona Virüs salgını ilçemiz Eskil’de de kendini hissettirmeye başladı.  Vatandaşların son günlerde tedbirsiz davranması virüsün ilçeye sıçramasına neden oldu. İlçemize bağlı Mimarsinan Mahallesi Tol yaylasında görülen vakaların ardından, yaylada Düğün, Nişan, Kına ve buna benzer toplumsal eğlence ve faaliyetler durduruldu.  Alınan kararı mahalle muhtarı sosyal medya hesabından duyurdu. Ayrıca gazetemiz aracılığı ile son durum hakkında bilgin veren mahalle muhtarı Rahim Kesikbaş, yayla genelinde karantina olmadığını, sadece toplumsal eğlencelerin ve buna benzer faaliyetlerin durdurulduğunu ifade etti. Yaylada bulunan bazı vatandaşlar 14 gün süreyle evlerinde karantina altına alındılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve eskilgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.