Mutlu Eskilli
Köşe Yazarı
Mutlu Eskilli
 

Eskil Ziraat Odası seçimlerinin ardından

Eskil’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir seçim gerçekleşti.  3 Bin 500 aktif üyesinin bulunduğu Eskil Ziraat Odası seçimlerinde 29 üye için delege seçimi yapıldı. Demokratik bir şekilde saygı ve sevgi içinde güzel bir seçim oldu. Öncelikle aday olan tüm isimlere teşekkür etmek gerek. Bayramdüğün’de Beyazıt Keskin, Zafer Mahalesi’nde Ali Talaşlı gibi genç isimlerin kazanması;Başkan adayı Gazi Mutlu’nun İstiklal Mahallesi’nde açık farkla seçimi alması önemli. Merkez Mahallesi’nden Gürsel Keskin ile Erol Ünlü’nün ortak liste ile girmesi akıl doluydu.Mehmet Çıracı ve Çapan Öztürk ellerindeki seçimi altın tepside rakiplerine hediye ettiler! Aydınlık Mahallesi’nde Ergün Koyuncu,  Yüksecik’te Şükrü Öztürk,  Fevzi Çakmak  Mahallesi’nde Reşat Küser,  Fatih Mahallesi’nde Tahir Esği, Sağsak’ta Necdet Cansu, Başaran’da Adem Canlı,  Eşmekaya Yeşilyurt Mahallesi’nde Ali Kızıl ve Kayacık Mahallesi’nde Osman Oğuz rakipsizdi. Bu isimler kullanılan oyların tamamını alması önemli. Başkan adaylığını açıklayan Gazi Mutlu seçimden önce ciddi yol aldı. Burada odanın mevcut yönetiminin yakın olduğu Gazi Mutlu’nun başarılı olmasında ekip olarak sahada iyi çalışılması, Gazi Mutlu’nun şahıs ve aile olarak sevilen, sayılan ve güvenilen bir aile olması önemli. Öte yandan Eskil İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışanları yoğunluğa rağmen görevini aksatmadan ve tam yapıyor. Her hangi küçük bir aksaklıkta Eskil Ziraat Odası Başkanlığı çiftçinin derdiyle dertleniyor. Eskil Ziraat Odası’nda başta Genel Sekreter Ziraat Mühendisi Vedat Belgemen ile birlikte diğer görev yapan personel çiftçinin işini kolaylaştırıyor.  Çiftçiyi bilinçlendirme doğru tarım yapma noktasında önemli ve kayda değer bir gayret  var. Bu durum da çiftçide memnuniyet yaratıyor. Dolayısıyla mevcut yönetimin devamı niteliğinde ki isimlerin sandıkta işini kolaylaştırdığına inanıyorum. 29 üye önümüzdeki günlerde bir araya gelerek başkanının seçecek. Seçilecek isme şimdiden başarılar. İbrahim Kırlı Başkan’a da hizmetinden dolayı teşekkürler. Başkan kim olursa olsun kazanan Eskil ve ilçe tarımımız olsun.
Ekleme Tarihi: 08 Aralık 2022 - Perşembe

Eskil Ziraat Odası seçimlerinin ardından

Eskil’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir seçim gerçekleşti. 
3 Bin 500 aktif üyesinin bulunduğu Eskil Ziraat Odası seçimlerinde 29 üye için delege seçimi yapıldı.
Demokratik bir şekilde saygı ve sevgi içinde güzel bir seçim oldu.
Öncelikle aday olan tüm isimlere teşekkür etmek gerek.
Bayramdüğün’de Beyazıt Keskin, Zafer Mahalesi’nde Ali Talaşlı gibi genç isimlerin kazanması;Başkan adayı Gazi Mutlu’nun İstiklal Mahallesi’nde açık farkla seçimi alması önemli.
Merkez Mahallesi’nden Gürsel Keskin ile Erol Ünlü’nün ortak liste ile girmesi akıl doluydu.Mehmet Çıracı ve Çapan Öztürk ellerindeki seçimi altın tepside rakiplerine hediye ettiler!
Aydınlık Mahallesi’nde Ergün Koyuncu, 
Yüksecik’te Şükrü Öztürk, 
Fevzi Çakmak  Mahallesi’nde Reşat Küser, 
Fatih Mahallesi’nde Tahir Esği, Sağsak’ta Necdet Cansu, Başaran’da Adem Canlı,  Eşmekaya Yeşilyurt Mahallesi’nde Ali Kızıl ve Kayacık Mahallesi’nde Osman Oğuz rakipsizdi.
Bu isimler kullanılan oyların tamamını alması önemli.
Başkan adaylığını açıklayan Gazi Mutlu seçimden önce ciddi yol aldı.
Burada odanın mevcut yönetiminin yakın olduğu Gazi Mutlu’nun başarılı olmasında ekip olarak sahada iyi çalışılması, Gazi Mutlu’nun şahıs ve aile olarak sevilen, sayılan ve güvenilen bir aile olması önemli.
Öte yandan Eskil İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışanları yoğunluğa rağmen görevini aksatmadan ve tam yapıyor.
Her hangi küçük bir aksaklıkta Eskil Ziraat Odası Başkanlığı çiftçinin derdiyle dertleniyor.
Eskil Ziraat Odası’nda başta Genel Sekreter Ziraat Mühendisi Vedat Belgemen ile birlikte diğer görev yapan personel çiftçinin işini kolaylaştırıyor. 
Çiftçiyi bilinçlendirme doğru tarım yapma noktasında önemli ve kayda değer bir gayret  var.
Bu durum da çiftçide memnuniyet yaratıyor.
Dolayısıyla mevcut yönetimin devamı niteliğinde ki isimlerin sandıkta işini kolaylaştırdığına inanıyorum.
29 üye önümüzdeki günlerde bir araya gelerek başkanının seçecek.
Seçilecek isme şimdiden başarılar.
İbrahim Kırlı Başkan’a da hizmetinden dolayı teşekkürler.
Başkan kim olursa olsun kazanan Eskil ve ilçe tarımımız olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve eskilgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.