Abdullah Güdendede
Köşe Yazarı
Abdullah Güdendede
 

Odaklanmış Radyofrekans Cihazını Tanıyalım-2

Odaklanmış radyofrekans cihazımısı tanımaya devam ediyoruz. Yeni bir cihaz tanıtırken çok mutlu olduğumu söylemeliyim. Bir çocuğun yeni bir oyuncağı gördüğünde duyduğu sevinçten daha çok sevindiğimi bilmenizi isterim. Cihazın özelliği, etkisi uygulama süresi gibi merak ettiğiniz çoğu sorunun cevabını vermeye çalışacağım. (1) CET (Kapasitif Elektrik Transferi) A. Cilt kaldırma, ağrı kesici için etkilidir. B. Derinin 3~5cm derinliğine gider. C. Kapasite ile hastaya aktarılacak akım. D. Yalıtılmış Elektrot. E. Kırışıklık Giderme. (2) RET (Dirençli Elektrik Transferi) A. Deri altı yağ için etkilidir. B. Derinin 9~12cm derinliğine gidin. C. Doğrudan hastaya aktarılacak akım. D. Paslanmaz Çelik Elektrot (Yalıtılmamış). E. Kilo Kaybı. 3. Uygulama Bu uyarıcı ve gevşetici hareketler, biyomekanik yapıyı daha çabuk eski haline getirir ve kaslara eski tonunu geri verir. Kas yaralanmaları kırıklar bağ yaralanmaları Metal implantların, plakaların ve vidaların çevresinde güvenle kullanılabilir Kas yırtıkları burkulmalar Akut patolojiler Kronik patolojiler Alt akut patolojiler Tecar Terapi ağrılı mıdır? Tecar Terapi ağrılı değildir.Tedavi sırasında hasta, terapiyi son derece konforlu hale getiren hoş bir sıcaklık hissi hisseder. Tedavi ne kadar sürer? Tecar Terapi tedavilerinin süresi, patolojiye, istenen etkiye ve tedavi edilecek alanın büyüklüğüne bağlı olarak birkaç dakikadan on dakikaya kadar değişebilir. İlk sonuçların görülmesi ne kadar sürer? Tecar Terapi'nin faydalarını ilk tedaviden hemen sonra anlamak mümkündür.Tecar Terapi biyolojik dokulara enerji iletir, mikrosirkülasyonu aktive eder ve lenfatik sistemi uyarır.Faydalar anında ve uzun sürelidir.Açıkçası, terapötik sonuçları ve faydaları optimize etmek için doğru teşhis ve yeterli bir terapötik protokol temel öneme sahiptir.
Ekleme Tarihi: 07 Aralık 2023 - Perşembe

Odaklanmış Radyofrekans Cihazını Tanıyalım-2

Odaklanmış radyofrekans cihazımısı tanımaya devam ediyoruz. Yeni bir cihaz tanıtırken çok mutlu olduğumu söylemeliyim. Bir çocuğun yeni bir oyuncağı gördüğünde duyduğu sevinçten daha çok sevindiğimi bilmenizi isterim. Cihazın özelliği, etkisi uygulama süresi gibi merak ettiğiniz çoğu sorunun cevabını vermeye çalışacağım.
(1) CET (Kapasitif Elektrik Transferi)
A. Cilt kaldırma, ağrı kesici için etkilidir.
B. Derinin 3~5cm derinliğine gider.
C. Kapasite ile hastaya aktarılacak akım.
D. Yalıtılmış Elektrot.
E. Kırışıklık Giderme.
(2) RET (Dirençli Elektrik Transferi)
A. Deri altı yağ için etkilidir.
B. Derinin 9~12cm derinliğine gidin.
C. Doğrudan hastaya aktarılacak akım.
D. Paslanmaz Çelik Elektrot (Yalıtılmamış).
E. Kilo Kaybı.
3. Uygulama
Bu uyarıcı ve gevşetici hareketler, biyomekanik yapıyı daha çabuk eski haline getirir ve kaslara eski tonunu geri verir.
Kas yaralanmaları
kırıklar
bağ yaralanmaları
Metal implantların, plakaların ve vidaların çevresinde güvenle kullanılabilir
Kas yırtıkları
burkulmalar
Akut patolojiler
Kronik patolojiler
Alt akut patolojiler Tecar Terapi ağrılı mıdır?
Tecar Terapi ağrılı değildir.Tedavi sırasında hasta, terapiyi son derece konforlu hale getiren hoş bir sıcaklık hissi hisseder.
Tedavi ne kadar sürer?
Tecar Terapi tedavilerinin süresi, patolojiye, istenen etkiye ve tedavi edilecek alanın büyüklüğüne bağlı olarak birkaç dakikadan on dakikaya kadar değişebilir.
İlk sonuçların görülmesi ne kadar sürer?
Tecar Terapi'nin faydalarını ilk tedaviden hemen sonra anlamak mümkündür.Tecar Terapi biyolojik dokulara enerji iletir, mikrosirkülasyonu aktive eder ve lenfatik sistemi uyarır.Faydalar anında ve uzun sürelidir.Açıkçası, terapötik sonuçları ve faydaları optimize etmek için doğru teşhis ve yeterli bir terapötik protokol temel öneme sahiptir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve eskilgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.