Trafik canavarı yine can aldı

AKSARAY 08.03.2025 - 23:44, Güncelleme: 08.03.2025 - 23:44 39162+ kez okundu.
 

Trafik canavarı yine can aldı

Ankara Aksaray karayolunda önünde seyir halindeki otomobile arkadan çarptı. Kazada 1 kadın hayatını kaybederken 2 kişi ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre; Ankara istikametinden Aksaray istikametine doğru seyir halinde olan Samet Ş. (23) idaresindeki 14 BG 661 plakalı otomobil sürücü Aksaray’a 15 km kala 66 DC 611 plakalı otomobil sürücüsünün arkadan çarpması sonucu yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpışma sonucu araç hurdaya döndü.   Meydana gelen kazada 14 BG 661 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Medine Şahin (20) olay yerinde hayatını kaybederken sürücü Samet Ş. (23) ve araçta yolcu konumundaki Arif Ş.(20) olmak üzere 2 kişi yaralandı. Arkadan çarpan otomobil sürücüsü kayıplara karıştı.   Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık, Jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.   Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken olay yerinden kaçan sürücüyü yakalamak için Jandarma ve polis ekipleri çalışma başlattı.
Ankara Aksaray karayolunda önünde seyir halindeki otomobile arkadan çarptı. Kazada 1 kadın hayatını kaybederken 2 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Ankara istikametinden Aksaray istikametine doğru seyir halinde olan Samet Ş. (23) idaresindeki 14 BG 661 plakalı otomobil sürücü Aksaray’a 15 km kala 66 DC 611 plakalı otomobil sürücüsünün arkadan çarpması sonucu yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpışma sonucu araç hurdaya döndü.

 

Meydana gelen kazada 14 BG 661 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Medine Şahin (20) olay yerinde hayatını kaybederken sürücü Samet Ş. (23) ve araçta yolcu konumundaki Arif Ş.(20) olmak üzere 2 kişi yaralandı. Arkadan çarpan otomobil sürücüsü kayıplara karıştı.

 

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık, Jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

 

Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken olay yerinden kaçan sürücüyü yakalamak için Jandarma ve polis ekipleri çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve eskilgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.