Eskil Belediye başkan adayı Mustafa Ceylan ," İpi Gögüsleyeceğiz"

ESKİL (NM) - Nuri Mutlu | 18.08.2023 - 08:55, Güncelleme: 07.10.2023 - 23:35 11691+ kez okundu.
 

Eskil Belediye başkan adayı Mustafa Ceylan ," İpi Gögüsleyeceğiz"

Eskil Belediye başkan adaylığını açıklayan eğitimci Mustafa Ceylan çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Eskil Belediye başkan adaylığını gaziantep escort açıklayan eğitimci Mustafa Ceylan çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Zamanının çoğunu ilçede geçiren Ceylan, 2024 yerel seçimlerden zaferle ayrılacağını ifade etti. Ceylan yaptığı açıklamada,”Bir buçuk aydır sahadayız ve yoğun bir şekilde geziyoruz. Düğünlere gidiyoruz, esnaf ziyaretleri yapıyoruz ve hemşerilerimle istişareler yapıyoruz. Eskilli artık yeni ve üniversite mezunu bir başkan istediğini yüksek sesle dile getiriyor. Özellikle yönetimde “zihniyet değişikliği” söylemimiz insanlar tarafından beklemediğim kadar çok benimsenmiş. Herkes yöneten kişinin değil yönetim anlayışının değişmesi gerektiğini kabullenmiş. Adaylık sürecinde söylem ve eylemlerimizin hemşerilerimiz tarafından bu kadar çabuk benimsenmesi ve dillendirilmesi bizi çok mutlu etti. Eskilimizin geleceği için artık dünden çok daha umutluyuz. Çünkü her gittiğimiz yerde, girdiğimiz her ortamda beklediğimizin çok çok üstünde bir ilgi ve alaka var. Yanımızda gün geçtikçe ve hızla büyüyen bir kitle var. Bu durum bize doğru yolda olduğumuzu ve daha çok çalışmamız gerektiğini söylüyor. Biz de tempomuzu yükselterek çok daha fazla çalışacak, daha çok istişare yapacak ve 31 Mart 2024'de Eskilimizde ipi göğüsleyeceğiz. Sahadaki desteği gördükten sonra buna olan inancımız dünden çok daha fazla” dedi.  Haber: Hilmi Yol haymana escort
Eskil Belediye başkan adaylığını açıklayan eğitimci Mustafa Ceylan çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Eskil Belediye başkan adaylığını gaziantep escort açıklayan eğitimci Mustafa Ceylan çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Zamanının çoğunu ilçede geçiren Ceylan, 2024 yerel seçimlerden zaferle ayrılacağını ifade etti. Ceylan yaptığı açıklamada,”Bir buçuk aydır sahadayız ve yoğun bir şekilde geziyoruz. Düğünlere gidiyoruz, esnaf ziyaretleri yapıyoruz ve hemşerilerimle istişareler yapıyoruz. Eskilli artık yeni ve üniversite mezunu bir başkan istediğini yüksek sesle dile getiriyor. Özellikle yönetimde “zihniyet değişikliği” söylemimiz insanlar tarafından beklemediğim kadar çok benimsenmiş. Herkes yöneten kişinin değil yönetim anlayışının değişmesi gerektiğini kabullenmiş. Adaylık sürecinde söylem ve eylemlerimizin hemşerilerimiz tarafından bu kadar çabuk benimsenmesi ve dillendirilmesi bizi çok mutlu etti. Eskilimizin geleceği için artık dünden çok daha umutluyuz. Çünkü her gittiğimiz yerde, girdiğimiz her ortamda beklediğimizin çok çok üstünde bir ilgi ve alaka var. Yanımızda gün geçtikçe ve hızla büyüyen bir kitle var. Bu durum bize doğru yolda olduğumuzu ve daha çok çalışmamız gerektiğini söylüyor. Biz de tempomuzu yükselterek çok daha fazla çalışacak, daha çok istişare yapacak ve 31 Mart 2024'de Eskilimizde ipi göğüsleyeceğiz. Sahadaki desteği gördükten sonra buna olan inancımız dünden çok daha fazla” dedi. 
Haber: Hilmi Yol

haymana escort

Aksaray HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve eskilgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.