Başkan Yalvaç,"Gelecek dönem kayıt alınacak"

ESKİL (NM) - Nuri Mutlu | 29.05.2025 - 10:56, Güncelleme: 29.05.2025 - 10:56 29391+ kez okundu.
 

Başkan Yalvaç,"Gelecek dönem kayıt alınacak"

Eskil’de kamuoyunda yankı uyandıran "Çırak Eğitim Merkezi kapanıyor" iddialarına ilişkin AK Parti Eskil İlçe Başkanı Bayram Yalvaç’tan açıklama geldi.
Eskil’de kamuoyunda yankı uyandıran "Çırak Eğitim Merkezi kapanıyor" iddialarına ilişkin AK Parti Eskil İlçe Başkanı Bayram Yalvaç’tan açıklama geldi. Başkan Yalvaç, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, Eskil Çırak Eğitim Merkezi'nin 2025-2026 eğitim öğretim yılında da faaliyetlerine devam edeceğini duyurdu. Çırak eğitim merkezinin bölge gençleri için önemli bir fırsat sunduğunu vurgulayan Başkan Yalvaç, “Vatandaşlarımız müsterih olsun. Gerekli görüşmelerimizi yaptık. Eskil’de mesleki eğitimin kesintisiz sürmesi için merkezimizin önümüzdeki yıl da kayıt alacağı kesinleşti,” ifadelerini kullandı. Eğitimin ve mesleki gelişimin AK Parti'nin öncelikleri arasında yer aldığını belirten Yalvaç, Eskil halkının taleplerini her platformda dile getirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Eskil’de kamuoyunda yankı uyandıran "Çırak Eğitim Merkezi kapanıyor" iddialarına ilişkin AK Parti Eskil İlçe Başkanı Bayram Yalvaç’tan açıklama geldi.

Eskil’de kamuoyunda yankı uyandıran "Çırak Eğitim Merkezi kapanıyor" iddialarına ilişkin AK Parti Eskil İlçe Başkanı Bayram Yalvaç’tan açıklama geldi. Başkan Yalvaç, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, Eskil Çırak Eğitim Merkezi'nin 2025-2026 eğitim öğretim yılında da faaliyetlerine devam edeceğini duyurdu.

Çırak eğitim merkezinin bölge gençleri için önemli bir fırsat sunduğunu vurgulayan Başkan Yalvaç, “Vatandaşlarımız müsterih olsun. Gerekli görüşmelerimizi yaptık. Eskil’de mesleki eğitimin kesintisiz sürmesi için merkezimizin önümüzdeki yıl da kayıt alacağı kesinleşti,” ifadelerini kullandı.

Eğitimin ve mesleki gelişimin AK Parti'nin öncelikleri arasında yer aldığını belirten Yalvaç, Eskil halkının taleplerini her platformda dile getirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Aksaray HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve eskilgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.