76 Dükkan için çalışma başladı
76 Dükkan için çalışma başladı
Eskil ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 76 adet sanayi dükkanı projesinde altyapı çalışmaları başladı
İlçenin ekonomik gelişimine önemli katkı sağlaması beklenen yatırımın tüm aşamalarının yakından takip edildiği belirtildi.
Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak tarafından yapılan açıklamada, projenin ilçe ekonomisine büyük katkı sunacağı vurgulandı. Başkan Zavlak, modern sanayi alanı ile birlikte üretim kapasitesinin artacağını, esnafın daha güçlü bir yapıya kavuşacağını ve yeni istihdam alanlarının oluşacağını ifade etti.
Başkan Zavlak açıklamasında, “İlçemizin ekonomik gelişimine, esnafımıza ve istihdama büyük katkı sağlayacak bu önemli yatırımın her aşamasını yakından takip ediyoruz. Modern ve güçlü bir sanayi alanı oluşturmak adına yürütülen bu çalışmalarla birlikte üretim kapasitemiz artacak, yeni iş imkanları oluşacak ve ilçemiz ekonomik anlamda daha güçlü bir yapıya kavuşacaktır. Eskil’imizin geleceği için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.
Açıklamasında ayrıca projeye katkı sunanlara teşekkür eden Başkan Zavlak, başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Murat Kurum, Murat Duru, Mustafa Levent Sungur, Hamza Aktürk, Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Taha Soydaş, Murat Yılmaz ve Bayram Yalvaç ile katkı sunan herkese teşekkür etti.
Aksaray HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

