Açıköğretim Lisesi Kayıtları Başladı

ESKİL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2020 - 10:03, Güncelleme: 09.01.2020 - 10:03 4827+ kez okundu.
 

Açıköğretim Lisesi Kayıtları Başladı

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Açık Lise ve Açık Ortaokul yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı.
2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Açık Lise ve Açık Ortaokul yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı. Eskil Halk Eğitimi Merkezinden yapılan yazılı açıklamada,“2019-2020 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem Açıköğretim Lise ve Açıköğretim Ortaokul yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 06 Ocak – 31 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacaktır” denildi. Ayrıca yapılan açıklamada yapılan yanı bir değişikliğe yer verildi. Açık Öğretim Lisesine ilk kayıt yaptıracak öğrencilerin kayıt işleminde değişiklik yapılmıştır. Daha önceki dönemlerde; öğrenci anlaşmalı bankalara ilk kayıt ücretini yatırdıktan sonra halk eğitimi merkezi müdürlüğüne müracaat ederek ilk kayıt işlemini yaptırmakta idi. Bu sıralama bu dönemden sonra değişmiştir. Şöyle ki; İlk kayıt yaptıracak öğrenci, halk eğitimi merkezi müdürlüğüne müracaat ederek teslim etmesi gerek evraklarını teslim ederek sisteme kendini Ön kayıt Öğrencisi olarak kayıt yaptıracak. Daha sonra ücret yatıracak. Sistemde ön kayıt öğrenci olarak görünen öğrenci anlaşmalı banklardan kayıt ücretini yatıracak. Ön kaydını yaptırmayan öğrenci anlaşmalı bankaya kesinlikle ücret yatıramayacak.
2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Açık Lise ve Açık Ortaokul yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Açık Lise ve Açık Ortaokul yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı.
Eskil Halk Eğitimi Merkezinden yapılan yazılı açıklamada,“2019-2020 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem Açıköğretim Lise ve Açıköğretim Ortaokul yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 06 Ocak – 31 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacaktır” denildi. Ayrıca yapılan açıklamada yapılan yanı bir değişikliğe yer verildi. Açık Öğretim Lisesine ilk kayıt yaptıracak öğrencilerin kayıt işleminde değişiklik yapılmıştır. Daha önceki dönemlerde; öğrenci anlaşmalı bankalara ilk kayıt ücretini yatırdıktan sonra halk eğitimi merkezi müdürlüğüne müracaat ederek ilk kayıt işlemini yaptırmakta idi. Bu sıralama bu dönemden sonra değişmiştir. Şöyle ki; İlk kayıt yaptıracak öğrenci, halk eğitimi merkezi müdürlüğüne müracaat ederek teslim etmesi gerek evraklarını teslim ederek sisteme kendini Ön kayıt Öğrencisi olarak kayıt yaptıracak. Daha sonra ücret yatıracak. Sistemde ön kayıt öğrenci olarak görünen öğrenci anlaşmalı banklardan kayıt ücretini yatıracak. Ön kaydını yaptırmayan öğrenci anlaşmalı bankaya kesinlikle ücret yatıramayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve eskilgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.