Abdullah Güdendede
Köşe Yazarı
Abdullah Güdendede
 

Aksaray’da Bu İşi de Başardık

Sağlık alanında Aksaray’da ilklere imza atmak için her branşta ayrı bir çaba ve gayret var. Hastaneler, tıp merkezleri, klinikler ve muayene derken artık Aksaraylı hemşerilerimiz eskiye göre hızlı bir şekilde hizmet alabiliyor. Tabi devir teknoloji devri, hızlı tüketim alışkanlığı sağlık alanında da bir şekilde evirilerek kendi gösterdi. Hemen randevu almak ve hızlıca tedavilere ulaşmak isteniyor. Tedavilerde internet ortamında ve TV lerde gördükleri modern cihazlarında talep edilme oranı artıyor. Her şeyin en iyisini hak ettiğini bildiğimiz hemşerilerimiz içinde bizde köşe yazılarımızda buradan bilgilendirme yapıyoruz.                 Fiziksel sağlık sorunlarında kullanılan teknolojik cihazların giderek artığı bir çağdayız. Teknoloji hayatımızın her alanında kolaylık sağladığı gibi sağlık alanında yaşanan teknolojik gelişmelerle fiziksel sorunlarda da yüz güldürücü çözümler sunuyor. Aksaray bölge illere göre nüfus ve büyümede atağa kalktığı bu dönemde fiziksel sağlıkta da büyük bir şahlanış yaşamaktadır. Bölge illerde dahi bulunmayan ileri seviye teknolojik cihazları memleketimize getirerek halkımızın hizmetine sunuyoruz. Robotik cihazımızda bunların en başında gelmektedir. Bir yıla yakın süredir de aktif kullanılmaktadır. Bu büyük hizmetlerin desteklenmesi gerekir. İl dışına tedavi almak için giden vatandaşımızın bu hizmetlerin fazlasıyla artık Aksaray’ımız da uygulandığını söylemek isterim.                 Bizlere düşen Aksaray’ın yetişen değerlerine sahip çıkmak ve Aksaray’a yapılan sağlık yatırımlarını desteklemektir. Yetişen değerlerimizin kendi memleketine gelmesi ve burada hizmet etmesi mühimdir. Tecrübe kazanıp Aksaray’dan gidilmesi hizmet kalitesinin düşmesine sebep olur. Uzun soluklu çalışmalar için tecrübe ve birikimle yapılan yatırımlar daha kalıcı olmaktadır. Sağlıklı, mutlu ve ağrısız günler dileğimle…  
Ekleme Tarihi: 24 Şubat 2022 - Perşembe

Aksaray’da Bu İşi de Başardık

Sağlık alanında Aksaray’da ilklere imza atmak için her branşta ayrı bir çaba ve gayret var. Hastaneler, tıp merkezleri, klinikler ve muayene derken artık Aksaraylı hemşerilerimiz eskiye göre hızlı bir şekilde hizmet alabiliyor. Tabi devir teknoloji devri, hızlı tüketim alışkanlığı sağlık alanında da bir şekilde evirilerek kendi gösterdi. Hemen randevu almak ve hızlıca tedavilere ulaşmak isteniyor. Tedavilerde internet ortamında ve TV lerde gördükleri modern cihazlarında talep edilme oranı artıyor. Her şeyin en iyisini hak ettiğini bildiğimiz hemşerilerimiz içinde bizde köşe yazılarımızda buradan bilgilendirme yapıyoruz.

                Fiziksel sağlık sorunlarında kullanılan teknolojik cihazların giderek artığı bir çağdayız. Teknoloji hayatımızın her alanında kolaylık sağladığı gibi sağlık alanında yaşanan teknolojik gelişmelerle fiziksel sorunlarda da yüz güldürücü çözümler sunuyor. Aksaray bölge illere göre nüfus ve büyümede atağa kalktığı bu dönemde fiziksel sağlıkta da büyük bir şahlanış yaşamaktadır. Bölge illerde dahi bulunmayan ileri seviye teknolojik cihazları memleketimize getirerek halkımızın hizmetine sunuyoruz. Robotik cihazımızda bunların en başında gelmektedir. Bir yıla yakın süredir de aktif kullanılmaktadır. Bu büyük hizmetlerin desteklenmesi gerekir. İl dışına tedavi almak için giden vatandaşımızın bu hizmetlerin fazlasıyla artık Aksaray’ımız da uygulandığını söylemek isterim.

                Bizlere düşen Aksaray’ın yetişen değerlerine sahip çıkmak ve Aksaray’a yapılan sağlık yatırımlarını desteklemektir. Yetişen değerlerimizin kendi memleketine gelmesi ve burada hizmet etmesi mühimdir. Tecrübe kazanıp Aksaray’dan gidilmesi hizmet kalitesinin düşmesine sebep olur. Uzun soluklu çalışmalar için tecrübe ve birikimle yapılan yatırımlar daha kalıcı olmaktadır.

Sağlıklı, mutlu ve ağrısız günler dileğimle…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve eskilgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Misafir yorumcu
(26.02.2022 22:51 - #156)
Hocam görevinizde başarılar diliyorum.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve eskilgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.