Sıcak asfalt çalışması tamamlandı

 Yol çizgilerinde çekildiğini ve yolun tamamının trafiğe açıldığını ifade eden Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen asfalt çalışmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen açıklamasında, “ İlçemizin ana arterlerini oluşturan yollarımızda bozukluklar vardı. Ne kadar çalışma yapsak bir türlü düzelmiyordu. Bizde bu yollara sıcak asfalt yapmaya karar verdik. Çalışmalarımız başladığı dönemde yolarımız trafiğe kapalı olduğu için zaman zaman sıkıntılar çektik. Çok şükür yolumuz tamamlandı ve trafiğe açıldı. Allah’ıma şükürler olsun, büyük bir hizmeti daha ilçemize kazandırdık. Bu büyük bir başarı. İlçe merkezini 35.40 günde sizlerin hizmetine sunduk.

Yüce Mevla’m müsaade etti birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde başarıya ulaştık. Bakın birlikte olmak güzel işlere sebep oluyor. Biz hep beraber kavgayı değil birlik ve beraberlik içerisinde huzur ve hizmeti seçtik. Cenab-ı Allah'ımda bizlere nasip etti şükürler olsun.

Buradan da iktidarımıza, hükümetimize sayın valimiz Hamza Aydoğdu’ya,  sayın milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu’ya, il başkanımız sayın Hüseyin Altınsoy’ya ,Genel sekreterimiz Yüksel Çelik’e , Yol şube müdürümüz Abdullah Bülbül’e , tüm özel idare ekibine , sayın Karayollari 3 cü bölge müdürümüze ,müdür yardımcısına, şube şeflerine, yol çizgi ekibine , MEDAŞ genel müdürü yardımcısı hemşerimiz Ethem Konar’a, Eskil MEDAŞ müdürü  Kerem Akyol’a, mütahit ve ekibine ,MEDAŞ personeline , Enerya ekibine, Telekom ekibine , bize yardımcı olan Eskil Emniyet müdürü ve ekibine , İl genel Meclis üyelerine , Belediye Meclis üyelerine, En çokta emeği geçen belediye müdür ve çalışan personelimize,

halkımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Güle güle kullanın. Allah’a emanet olun”dedi.