Milletvekili Aydoğdu Eskil’i Gezdi

Geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlayan Eskil bölgesinde meydana gelen dolu afetinden sonra siyasi parti temsilcileri Eskil Bölgesine ziyaretlerini sürdürüyor.

Ak Parti Aksaray milletvekili Cengiz Aydoğdu, beraberinde ki heyetle Eskil ilçesini gezerek incelemelerde bulundu.

Ak Parti Aksaray milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Tarım müdürü Bülent Saklav, Aksaray Ak Parti İl başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray Ziraat Odası başkanı Emin Koçak ve beraberinde ki heyeti, Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen, Ak Parti Eskil ilçe başkanı Ali Mutlu, İl Genel meclis üyeleri ve Ziraat Odası başkanı İbrahim Kırlı karşıladı. Ak Parti Aksaray milletvekili Cengiz Aydoğdu ve beraberindeki heyet Eskil’de yapımı devam eden Semt Pazarı, Adliye Sarayı, Hayvan Pazarı, Kütüphane ve diğer hizmet alanlarını ziyaret ettiler. Eskil Ziraat Odası başkanı İbrahim Kırlı ile görüşen heyet, Eskil’de yaşanan dolu felaketi hakkında bilgiler aldılar. Eskil’de ki incelemelerin ardından doluda zarar gören arazileri gezerek incelemelerde bulundular.

Eskil bölgesinin tarımda ciddi söz sahibi olduğunu dile getiren Ak Parti milletvekili Aydoğdu,” Geçtiğimiz günlerde ki yaşanan dolu felaketinden dolayı bölgede ciddi zararlar oluşmuş durumda. Biz Ak Parti hükümeti olarak çiftçilerimizin her zaman yanında olduk. Bundan sonraki süreçte de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çiftçilerimizin yaralarını saracağız. Gerekli hasar tespitleri ve incelemeler yapıldı. Rabbim afetinden esirgesin. Çiftçilerimize hayırlı bereketli bir yıl dilerim” dedi.