MEHMET KESKİN’DEN AÇIKLAMA

Eskil Belediyespor Başkanı Mehmet Keskin, bir kısım oyuncunun ayrıla kararına flaş bir şekilde onayladı.

Eskil Belediyespor’da yol ayrılığına giren Teknik Direktör Onur Er’in ardından bir kısım futbolcuda takımdan ayrılma kararı alması üzerine Eskil Belediyespor Başkanı Mehmet Keskin’den açıklama geldi.

“Eskil Belediye spor yönetimi olarak sezon ortasında bi karar aldık. Teknik hocamız Onur ER ile yollarımızı ayırdık. Olmaması gereken bi durumdu ancak biz yönetim olarak ne kadar hocamızla devam etmek istesekde bazı konularda taviz vermedi ve kendi isteğiyle ayrıldı. Emeklerinden dolayı kendisine çok çok teşekkür ediyoruz. Önemli olan şu ki oda Eskil Belediye sporda futbol oynayıp bir dediği iki edilmeyen oyuncularımız ayrılık kararı almış. Üzüntü verici. Yönetim
kurulumuz haklı çıktı takımdan ayrılan arkadaşlar sezon ortasında bu kararı alabiliyorsa demek ki olay çok büyük. Önceden inanmıyordum yönetime haklı çıkmaları beni çok şaşırttı şimdi yönetim kurulu üyelerime hak verdim. Bu giden arkadaşlarla biz bi takım olamamışız. Takım demek hoca değil yönetici değil arma ve formadır arması ve forması için savaşmayan takım içinde olamaz zaten. Kendilerine teşekkür ediyor bir daha ki seneye oynayacakları takımlarda başarılar diliyorum.”