BAŞKAN ALTINSOY’DAN YENİ YIL MESAJI

 20 yıldır olduğu gibi milletimizle yürümeye, 2023 yılında da cumhurun iradesini hakim kılmaya, istikrarı sürdürmeye, Türkiye olarak dünya barışına katkılar sunmaya ve insanlık için güvenin adresi olmaya devam edeceğiz.”

Müjdeleri, sevinçleri ve acılarıyla bir yılın daha geride bırakıldığının altını çizen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, veda etmeye hazırlanılan 2022 yılında etkileri devam eden Kovid-19 salgını ile Ukrayna-Rusya savaşının olumsuz yansımalarının görüldüğünü hatırlattı.

İnsanlık olarak çeşitli sınamalarla karşı karşıya kalmamızın yanı sıra umut verici gelişmelerin de yaşandığı bir yıl olduğunu dile getiren Başkan Hüseyin Altınsoy, 2022’de ülke olarak bir yandan yaşanan sıkıntıları aşmak için mücadeleye devam ederken öte taraftan ülkenin asırlık hayallerini gerçekleştirme ve hedeflere ulaşma yolunda başarılı adımlar attıklarını vurguladı.

Türkiye olarak 2023’e, çok güçlü bir vizyonla girdiklerini kaydeden Altınsoy, “Cumhuriyet’imizin yeni yüzyılının başlangıcı olan 2023’te ülkemizi hedeflerine ulaştırmak, milletimizi yeni hizmetlere kavuşturmak, bu asrın Türkiye Yüzyılı olması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 2023’ün ülkemizle komşularımızın, bölgemizin, mazlum milletlerin ve insanlığın barışına, huzuruna, esenliğine vesile olması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonunu hayata geçirerek ülkemizi bölgesinde ve dünyada öncü konuma taşıyacağız. Eğitimde, sağlıkta, sosyal politikalarda, çalışma hayatında, adalette, ekonomide, enerjide, terörle mücadelede, dış politikada, kısacası her alanda ülkemizi daha da güçlendirerek devlet ve millet olarak önümüze çıkacak tüm engelleri bertaraf etmek için gece, gündüz demeden çalışıyoruz. AK Parti iktidarlarımız döneminde son 20 yıldır olduğu gibi milletimizle yürümeye, 2023 yılında da cumhurun iradesini hakim kılmaya, istikrarı sürdürmeye, Türkiye olarak dünya barışına katkılar sunmaya ve insanlık için güvenin adresi olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının aziz milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Aksaraylı hemşehrilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını gönülden tebrik ediyorum.”