Transfer Bombası Devam Ediyor

Kulüp başkanlığını Halil İbrahim Kırlı'nın yaptığı Eskilgücüspor'da teknik direktörlük görevine ise İsa Doğan getirilmişti.
Eskilgücüspor yeni sezon öncesinde iç ve dış transferde şu ana kadar 21 oyuncu ile anlaşma sağladı. Eskil temsilcisi Kadrosunda Akif Karakuş, Ahmet Tarık Düşünceli, Ömer Koç, Akın Aksoy, Yaşar Başkaya, İbrahim Can Kes, Hacı Mehmet Yalçın, Hasan Uçkun, İzzet Karagül, İsa Gezer, İbrahim resul Canberk, Muhammet Reşit Çelik, İmam Almas, Ali Kale, Mehmet Güneş, Emirhan Lüle, Alper Erkoç, Birkan Bakacak, Abdullah Kalkan, Musa Aydın ve Bayram Ermiş ile anlaşma sağladılar. Transferlerine devam eden Aksaray Eskilgcüspor'da sol bek oyuncusu Ahmet Tarık Düşünceli'de kulüple anlaşma sağlayarak, Turuncu mavi formayı giyme yolunda imza attı. 
Eskilgücü takımı 1 Ağustos'ta çalışmalarına Aksaray'da başlayacak. İlk etap çalışması 19 Ağustos'a kadar devam edecek. Takım 22- 31 Ağustos tarihleri arasında Afyon'da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.
Şehrimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Eskilgücüspor yeni sezonda zirveye oynayacak kadrosunu oluşturmaya da devam ediyor.
Kaynak : Aksaray Posta