Yusuf Atıcı’dan Tuz Gölüspor’a KUMPAS!

Aksaray amatör liginde çok iyi bir sezon geçiren Tuz Gölüspor’a, merkez hakem komite başkanı Yusuf Atıcı’dan kumpas düzenlendi.

Yenikent karşısında Remzi Burhan Bakım’ın kafa gölüyle 1-0 öne geçen ilçe temsilcisine önce penaltı veren hakem skoru eşitlerken daha sonra alenen maçı Yenikentspor’a vermek için yerde yatan bir oyuncu olmasına rağmen, serbest vuruşu top hareket halindeyken devam oynatması ve çizgi hakemin ofsayta dikkat etmemesi Tuz Gölüspor oyuncularını çileden çıkarttı.

Yusuf Atıcı, sahanın kenarından Tuz Gölüspor oyuncularına küfürler yağdırırken, hakemlere talimat vererek önce Ahmet Bestil’i daha sonra Eyüp Belgemen’e kırmızı kart göstererek oyundan attı. Maçı tatil eden maçın orta hakem, hakem odasına giderken yan hakemlerden Deniz Apaçık, Tuz Gölüspor oyuncusu Ahmet Bestil’e ağza alınmayan küfürler ederken polisler bu ana şahitlik ediyordu. Daha sonra Tuz Gölüspor’dan 4 oyuncunun lisanlı alınırken Tuz Gölüspor’a yapılan bu eylemlerin kumpas olarak değerlendirildi.

Tuz Gölüspor’un sosyal medya hesabından maça ilişkin paylaşımı:

Aksaray hakemleri YUSUF YUSUF

Bugün oynadığımız Yenikent maçında hakem ve hakem kurulu başkanı Yusuf Atıcı fiyaskosu vardı.

Maç 1-1 devam ederken bir oyuncumuz yere düşürüldü, yere düştüğü sıra top eline çarptı, hakem de maçı durdurdu. Yerde bir oyuncumuz yatarken ve en önemlisi top hareket ederken rakip oyuncu topu durdurmadan oynuyor. oyuncumuz yerde yatarken maç durmuyor, defans oyuncularımız hakem oyunu durduracak derken devam ettirdi ve kalemizde golü gördük. Hakemin bu denli taraflı maç yönetmesi oyuncularımızı çileden çıkartırken iki oyuncumuza kırmızı kart gösterdi ve hakem maçı tatil etti.

Maçı tatil edecek bir olay olmazken maçın hakemi maçı tatil etti. Hakem kurulu başkanı Yusuf Atıcı sahanın dışında hakemlere talimat vererek, ‘atın bu şe……leri’ diyerek iki oyuncumuza kırmızı kart göstermek suretiyle küfür ediyor. Yan hakem Deniz Apaçık, oyuncularımıza ağza alınmayacak küfürler ediyor ve bu duruma da polisler şahit. Bu maçla alakalı Yusuf Atıcı ve Deniz Apaçık hakkında hukuki süreç başlattığımızı kamuoyuna bildirmek isteriz.

Eskil Tuz Gölü SK.