Kadın Doğum Uzmanı Hasta Kabulüne Başladı

Geçtiğimiz günlerde Eskil Devlet Hastanesi'ne 98'inci dönem hizmet yükümlülüğü kurası ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor atanmıştı.
Uzman Doktor Hazal Atay Güzel, Eskil Devlet Hastanesi'ndeki görevine başlarken, 7 Haziran Pazartesi itibariyle hasta kabulüne başladı.
Konuya ilişkin Eskil Devlet Hastanesi yetkililerinden alınan bilgi şu şekilde; "Hastanemizde Kandın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği 07 Haziran 2021 tarihi itibari ile hizmet vermeye başlamıştır. Hastanemizde hastalarımıza ultrason, patoloji, bütün tetkik ve tahlilleri yapılmakta olup hastalarımızın kapsamlı tedavileri yapılabilmektedir. Bölgemizde yaşanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı sıkıntısının giderilmiş olması ve vatandaşlarımızın bu hizmetten faydalanmaya başlamış olmasını büyük bir mutlulukla karşılamış bulunmaktayız, ayrıca hastanemizde Çocuk Hastalıkları Uzmanı, Dahiliye Uzmanı ve Diş Hekimi de bulunmaktadır. Bu hizmetlerle birlikte Covid-19 aşı uygulaması yapılmaktadır, Biontech ve Sinovac tercih edilebilmektedir. Hemşerilerimizin bütün hizmetler için 182, E Nabız ve MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden randevu alabilmeleri mümkündür." denildi. Haber:Hilmi Yol