CHP Milletvekili Gürer, Eskil’de Zarar Gören Araziyi İnceledi

Cumhuriyet Halk Parti heyeti ilk önce CHP Eskil ilçe binasını ziyaret etti.  Burada CHP ilçe başkanı Ali Güç ve  partililerle görüşen Niğde milletvekili Gürer ve beraberinde ki heyet, Eskil Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti. Oda başkanı İbrahim Kırlı  ile  görüşen heyet, başkan Kırlı’dan yaşanan dolu felaketiyle ilgili bilgiler aldılar.

Dolu felaketinin yaşandığı bölgeyi gezen Cumhuriyet Halk Parti Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve beraberindeki heyet, Eskilli çiftçilerin yaralarının sarılması için ivedilikle ve özveriyle çalışacaklarını dile getirdiler. Heyet yapılan incelemelerin ardından Eskil’den ayrıldı.

Ziyaretten sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP ilçe başkanı Ali Güç ,”Niğde milletvekilimiz sayın Ömer Fethi Gürer, İl Başkanımız sayın Ali Abbas Ertürk, Eskil’de doludan zarar gören ekili alanlarda incelemede bulunarak, mağdur olan çiftçilerimizi dinlediler. Konuyu meclise ve yetkili mercilere taşımak için çalışma başlattılar. Vekilimize Türkiye’nin vekili olmanın gerekliliğinin ne olduğunu Aksaraylı hemşerilerimize gösterdiği için teşekkür ederim” dedi.

CHP Aksaray il başkanı Ertürksosyal medya hesabından yaptığı açıklamasına ,” Bugün Niğde Milletvekilimiz Ömer Fethi Gürer, Tarımdan sorumlu İl Başkan yardımımız Fatih Solak, Eskil ilçe Başkanımız Ali Güç, İl Başkan yardımcılarımız Nazife Aslan Küçük, Yasemin Turan Özdemir ve Ahmet Altıntop ile birlikte Eskil ilçemizde doludan zarar gören köylerimizi ve Eskil Ziraat Odası Başkanı İbrahim Kırlı’yı ziyaret ederek hasarla ilgili bilgi aldık.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak mağdur olan çiftçilerimizin mağduriyetinin giderilmesi için yetkililere çağrı yapıyoruz, konunun takipçisi olacağız.

Hasar bölgesine ziyaret yapan ilk milletvekili olan milletimizin dert ortağı olan Ömer Fethi Gürer vekilime hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum, Eskil’li çiftçilerimize geçmiş olsun diliyorum