İki Kardeşin Miras Kavgası Kanlı Bitti

Aksaray'da babalarından kalan miras için kardeşiyle kavga eden ağabey yanındaki silahla kardeşini başından vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Hacılar Harmanı Mahallesinde işlettikleri markette babalarından kalan miras için tartışan Kenan Elçi ve ağabeyi Kemal Elçi arasında kavga çıktı. Kavganın kısa sürede büyümesi üzerine Kemal Elçi kardeşi Kenan Elçi yi tabanca ile başından vurarak olay yerinden Kaçtı. Silah sesini duyan komşular durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ağabeyi tarafından vurulan Kenan elçin in hayatını kaybettiğini bildirmesi üzerine yakınları zor sakinleştirildi.

Çevrede güvenlik önlemi alan polisler olay yerinde inceleme yaparken, aileleri sinir krizi geçirdi. Ağabeyi tarafından öldürülen Kenan Elçi'nin cansız bedeni otopsi için Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Diğer yandan ise olay yerinden kaçan ağabeyin arama çalışmaları başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.