
Tuzgölünde Gökyüzü Rengarenk Oldu
Tuzgölü mevkiinde gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.
Gökyüzünü rengârenk uçurtmaların süslediği şenlikte, çocuklar aileleriyle birlikte doyasıya eğlendi. Etkinlikte katılımcılara yemek ikramı da yapıldı. Neşeli anların yaşandığı şenlik, çocuklara unutulmaz bir bayram sevinci yaşattı.
Şenliğe Eskil Kaymakamı Fuat YURDDAŞ ile Eskil Belediye Başkanı Mustafa ZAVLAK da katılarak çocukların sevincine ortak oldular. Etkinlik alanını gezen protokol üyeleri, çocuklarla sohbet etti, uçurtma uçurarak keyifli anlar geçirdi.
Kaymakam YURDDAŞ ve Başkan ZAVLAK, yaptığı açıklamalarda, 23 Nisan'ın milli egemenliğin ve çocuklara verilen değerin en önemli simgesi olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerle çocukların bayramı coşkuyla yaşamalarının önemine vurgu yaptılar.
Eskil'de geleneksel hale gelmesi planlanan uçurtma şenliği, hem çocuklara hem de ailelerine bayramı birlikte kutlama imkânı sundu.