İlk toplantı yapıldı

2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Eskil belediye başkanlığını kazanan Mustafa Zavlak, başkanlığı devralmasının ardından ilk meclis toplantısını yaptı.
Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, ilk Belediye Meclisi toplantısının yapıldığını duyurdu. Zavlak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, “Bismillah diyerek hizmet yolunda ilk belediye meclis toplantımızı yaptık. Aldığımız kararlar Eskilimiz için hayırlara vesile olsun inşallah.” dedi.
Eskil'in Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, göreve başladıktan sonra ilk belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi. Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, toplantının açılışında Bismillah diyerek hizmet yolunda ilk adımı attı. Meclis üyeleriyle bir araya gelen Zavlak, Eskil'in geleceği için yapılan çalışmaları ve alınacak kararları değerlendirdi.
Toplantıda, ilçenin altyapı sorunlarından sosyal hizmetlere kadar bir çok konu ele alındı. 8 Ak Parti ve 3 MHP'li meclis üyesinin yer aldığı meclis toplantısında Eskil belediye encümenleri de netleşti. Yapılan seçimde Yusuf Koyuncu ve Nail İriş  Eskil belediye encümeni olarak seçildi.
Eskil Belediye Meclisi'nin ilk toplantısında alınan kararlar, ilçenin kalkınması ve gelişimi için önemli bir başlangıç noktası oluşturdu. Halkın beklenti ve taleplerini dikkate alarak hareket eden Belediye Başkanı Mustafa Zavlak ve meclis üyeleri, ilçenin gelişimi ve halkın mutluluğu için kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. 
Haber: Hilmi Yol