Tek kişilik ordu! Kaybederken kazandı

Neredeyse çocukluk yaşta, kepçe operatörü olarak tanıdık onu.

Eskil'in alt yapısında azımsanamayacak bir emeğe sahip işiyle.

Aynı şekilde hayatını idame ettiriyor.

Bir yıl önce sahaya indi.

canlı casino siteleri

Ben İl Genel Meclis Üyesi adayıyım dedi.

Ciddi bir özgüven gösterisinde bulundu, bir çok gence ilham kaynağı oldu.

Hiç bir partiden adaylık başvurusunda bulunmadı.

Bağımsız olarak "olmaz" denileni başarmak için tek başına köy köy, yayla yayla, ev ev koşturdu.

İl Genel Meclis Seçimlerinde; 

AK Parti 5 Bin 923, MHP 3 Bin 813, YRP Bin 645, CHP Bin 290, İYİ Parti 838,

BBP 243, SP 209, BTP 146, MP 84, TİP 30, HÜDAPAR 17 oy alırken, Cihanşah Meral 2 Bin 328 oy alarak önemli bir başarıya imza attı. Meral 635 oy alması durumunda Tayfur Başkan'ın önüne geçerek İGM'de  Eskil'i temsil eden 3'üncü isim olacaktı.

Öyle ki bir çok köklü parti ve teşkilatı tek başına arkasında bırakarak Eskil'de AK Parti ve MHP'nin ardından 3'üncü oldu.

Cihanşah Meral, "Hedefim 3 bin oydu, bu oyu alacağıma inanıyordum, ancak özellikle kadınlar karıştırır diye bir çok hemşerimiz belediye seçimde oy verilen partiye il genel meclis üyeliğinde de oyunu verdi. Öte yandan isminin en sonda  olmasından dolayı Saadet Partisi'ne ve Bağımsız Türkiye Partisi'ndeki "Bağımsız" ifadesinden dolayı ona oy verenler bile oldu. Bununla birlikte son 48 saatte Eskil'de belediye başkan adayları arasında ciddi oy geçişleri oldu. Bu durumda da aman oylar karıştırılmasın diye şahsım için dezavantajlı bir durum oluştu. Nasip buraya kadarmış. Bana inanan güvenen, bu süreçte destek olan herkese sonsuz teşekkürler." diye konuştu.