İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ceylan, Biz Hizmet İçin Varız

Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesi İyi Parti Eskil belediye başkan adayı olarak açıklanan Mustafa Ceylan, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Eskil yönetimine talip olan Ceylan meclis üyesi kadrosunda sona yaklaşırken, gece gündüz demeden sahada mücadele veriyor.
Eskil'e hizmet etmek için çalınmadık kapı, istanbulbahis dokunulmadık gönül bırakmayacaklarını ifade eden Ceylan, “ Biz Eskil'e hizmet etmek için varız” dedi.
Yaylalarda vatandaşlarla bir araya gelen Mustafa Ceylan yaptığı açıklamada, “ Eskil artık eski siyaset zihniyetinden kurtulmalı. Eskil'i kimin yöneteceğine kişiler değil, Eskil'in insanı karar vermeli. Bizde ilçemize ve ilçemiz halkına hizmet etmek adına bu yola çıkmış durumdayız. Gece gündüz demeden, çalınmadık kapı , dokunulmadık gönül bırakmayacağız. Artık Eskil halkı birilerinin yönlendirmesi olmadan, yeni isimleri görmek istiyor. Biz Allah'a şükür kendi irademizle ve kendi gücümüzle halkın desteğini alarak sahaya çıktık. Tek amacımız Eskil'i hak ettiği  hizmetlere kavuşturmak. Sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Cenab-ı Allah'ın izniyle seçimde sandıktan biz çıkacağız ve Eskil beklenen hizmet dolu günlerine kavuşacaktır. Bu süreçte bana destek olan herkese teşekkür ederim” dedi. Haber: Hilmi Yol