Saha hazır değil

Teşekkürler Eskil Belediyesi, Teşekkürler başkan Necati Belgemen.
Yaklaşık 3 aydır haberlerimizde sahanın onarılmaması durumunda maçların Eskil'de oynanmayacağını bildirmemize rağmen hiçbir çalışmanın olmaması Tuz Gölüspor'un iç saha maç avantajını tehlikeye soktu. Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen sosyal medya hesabında yaptığı projelerde Eskil Semt Sahasına da yer verirken sahada maçların yapılmaması soru işaretleri oluşturdu. 
Eskil'de saha olmamasından dolayı sıfır bütçeye sahip Tuz Gölüspor maçlarını en yakın Sultanhanı ilçesinde yapacak. Eşmekeya'daki sahanın da hazır olmamasından dolayı Eskil'e en yakın Sultanhanı ilçesi kalıyor. 
Sahanın yapılmasına tepki gösteren taraftar, bir önceki saha daha iyiydi en azından zemini ve aydınlatması vardı. Şimdi zeminde kötü ve aydınlatma tamamen kaldırıldı. Bu saha yapımı devlete millete zarar. Belediye başkanımız yaptığı hizmetleri paylaşırken bu sahayı da paylaşmış fakat bu saha da maç yapılmıyor. Belediye, müteahhite atıyor müteahhit ise ortalarda hiç yok. Muhatap yok çalışma yok sahipsiz kalındı gibi bir hal var Eskil'de” diyerek tepkileri dile getirdiler.