Vali Aydoğdu Oyunu Kullandı

Milletimizin verdiği karara hepimiz saygı duyacağız.

Aksaray, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için sandık başına gitti. Bir vatandaşlık görevi olan oy kullanma işlemi saat 17.00’da kadar devam edecek. Bu kapsamda Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 2145 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oy kullanımı sonrasında açıklama yapan Vali Aydoğdu’” Seçim öncesi Aksaray’da yapılan siyasi çalışmalardan dolayı bütün siyasi partilere çok teşekkür ediyorum. Çok çeltinmence, nezaket ölçülerinde saygı çerçevesinde bir seçim kampanyası başladı. Dün akşam saatlerinde de seçim yasakları yürürlüğe girdi.

Bugünde vatandaşlar huzur içerisinde gelip oylarını kullanacaklar. Bizde oyumuzu kullandık. Gerçekten Cumhuriyetin ve demokrasinin kazanımları hepsi başımızın tacıdır. Allah vatanımıza, milletimize hayırlı etsin. Aksaray’a çağrım şu; Herkes kendi hür iradesiyle oylarını kullandı. Sandıktan çıkan halkın iradesine de hepimiz saygı duymak zorundayız . Saygı anlamında Aksaray Türkiye’de öncü illerde birisi. Ne olursa olsun biz Pazartesinden itibaren yine mahallemizdeki komşularımızla, iş yerindeki arkadaşlarımızla yine eski hukukumuzu devam ettireceğiz. Ben her zaman diyorum birbirimize mahcup olacağımız yüzümü yere getirecek hiçbir şey yapmamalıyız. Aksaray bu konuda da gerçekten nadide illerden birisi. Hukukunu, hakkını bilen, idaresini koruyabilen, saygılı olabilen cumhuriyetin değerlerine , demokrasinin değerlerine saygılı olan  bir il, İnşallah bir demokrasi şenliği içerisinde sandıkları açar, sonuçları da görünce milletimizin verdiği karara hepimiz saygı duyacağız. Hayırlı olsun”diye konuştu.