OSB’nin yolları açılmaya başladı

Eskil Tuzgölü Organize Sanayi Bölgesi yolları açıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye başkanı Necati Belgemen,” İlçemizin geleceğini değiştirecek olan bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Programa Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen, Ak Parti Eskil ilçe başkanı İbrahim Kırlı, İl Genel meclis üyesi İsmet Mutlu, OSB müdürü Ali Mutlu katıldı. İlçe müftü vekili Nurullah Eroğlu'nun yaptığı dua sonrası çalışmalar başlatıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen açıklamasında,” İlçemizin geleceği açısından çok çok önemli bir hizmetin ilk çalışmalarını başlattık. Bugün itibariyle Eskil Tuzgölü Organize Sanayi Bölgemizin yol çalışmaları başlamış durumda. İnşallah önümüzde ki hafta içinde ilk temel atma törenimizi yapacağız. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen, başka Cumhurbaşkanımıza, hükümet yetkililerine, Ak Parti Aksaray milletvekilllerine, Aksaray valimize, Ak Parti il ve ilçe başkanlarımıza, İl genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize ve bize destek olan köy muhtarlarımıza çok teşekkür ederim. Allah'ın izniyle projemiz tamamlandıktan sonra fabrikalarımız çalıştığı zaman binlerce insan buradan evine ekmek götürecek. İlçemiz dışarıda göç alacak. Bunu zamanla herkes görecek. Tuzgölü Organize Sanayi Bölgemiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun”dedi. 
Haber: Hilmi Yol