Aksaray Belediyespor Toplanıyor

19 Mart tarihinde lige verilen aranın ardından yaklaşık 50 gündür futboldan uzak kalan Aksaray Belediyespor, Futbol federasyonun aldığı kararla  15 Mayıs Cuma günü yeniden toplanarak top başı yapacaklar. Futbol federasyonu yönetim kurulu aldığı kararla, Aksaraysporun mücadele ettiği 3.liğlerin 18 Temmuz’da başlayacağını açıkladı.
Bu kararın ardından Aksaray Belediyespor da ilk etapta 12 futbolcunun koronavirüs testleri yapıldı ve herhangi bir sorun çıkmadı. Futbolcuların ve kulüp çalışanlarının testlerinin yapılıp test sonuçlarının ardından çalışmalara başlayacaklar.
Aksaray Belediyesporda takım bugün toplanarak çalışmalara başlayacaklar. 18 Temmuz da başlayacak lige kadar çalışmalarını Aksaray’da devam ettirecekler. Takımlar ligin tamamlanması için devam edilen karara uyarken ayı zaman da federasyonun koronavirüs tedbirleri ve uygulama esaslarına da uymak zorunda olacaklar.
19 Mart’ta liglere ara verilmeden önce Aksaray Belediyespor ligde oynadığı 28 maçta 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 43 gol atarken kalesinde ise 27 gol gördü. Temsilcimiz 16 gol averajı ile 50 puanla 3.sırada yer alıyor. Aksaray Belediyespor 18 Temmuz’da başlayacak lige sahasında Çatalcaspor ile oynayacağı karşılaşacak. Devamında sırasıyla Trabzon Yomraspor deplasamnında, Kızılcabölükspor ile sahasında, Artvin Hopaspor ile deplasmanda, Tokatspor ile sahasında ve İstanbul Sultanbeylispor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma ile ligi tamamlayacak. Aksaray Belediyespor ligin ilk yarısında ligin kalan 6 karşılaşmasında Çatalcaspor ile deplasmanda 3-3, sahasında Trabzon Yomraspor 3-2, deplasmanda Kızılcabölüksporu 2-1, sahasında Artvin Hopaspor ile 0-0, deplasmanda Tokatsporu 4-0 ve sahasında İstanbul Sultanbeyli belediyesporu 3-2 mağlup ederek 14 puan toplamıştı. Maçlarda 4 galibiyet 2 de beraberlik almıştı.