Kuzeyboru Sultanlar Liginde

Karara göre liglerden şampiyon çıkmayacak, küme düşme olmayacak, alt ligden gelen 4 takım da kadın ve erkek liglerine dahil edilecek. Bu karar sonrası Kuzeyboru’da Sultanlar Ligine çıkmış oldu.

Kuzeyboruspor ile birlikte İl Bank, Sarıyer Belediyespor, Kalespor’da Sultanlar ligine yükselen takımlar oldular.

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer büyük takımlar artık Aksaraya’a gelecek.

Bizlere bu büyük başarıyı yaşatan Kuzeyboru Voleybol Takımana, Eskil Gazetesi olarak teşekkür eder, Sultanlar Ligi’nde başarılar dileriz.

Kuzeyboru Voleybol Takımından Açıklama:

Kamuoyu Açıklaması

Türkiye Voleybol Federasyonun bugün yapmış olduğu açıklama ile kulübümüz tek hedefi olan Vestel Venüs Sultalar Ligine terfi etmiştir. Bakanlıklarımız, Bilim Kurulumuz ve Türkiye Voleybol Federasyon’u başta Başkan Mehmet Akif Üstündağ ve Yönetim Kurulu üyelerine insan sağlığını her şeyden önde tutan yaklaşımları ve bu nazik dönemde aldıkları bu yapıcı kararlar nedeniyle teşekkür ederiz.

Türk Voleyboluna en iyi şekilde hizmet edeceğimizi ve taraftarlarımız ile birlikte Sultanlar ligine renk katacağımıza inancımız sonsuzdur. Şampiyonluğumuzu Covid19 sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza hediye ediyor, tedavisi devam eden vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.