Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen semt pazarında incelemelerde bulundu.

Eskil Belediye başkanı Belgemen, Eskil’de her Perşembe günü kurulan semt  pazarını gezdi. Fiyatları inceledi, pazarcıların sorunlarını dinledi. Vatandaşların fiyatlar konusunda  yakındıklarını dile getiren başkan Belgemen, Pazar esnafına belirlenen fiyatlara uymalarını ve haksız kazanç sağlamaya çalışan esnafların cezalandırılacağını dile getirdi. Pazar esnafının sorunlarını da dinleyen başkan Belgemen , sorunların çözümü için çalışmalar yapacağını ifade etti.

Ak Parti Eskil ilçe başkanı Ali Mutlu, yaptığı açıklamada, teşkilat, belediye, il genel ve STK’lar olarak güçlü bir şekilde Eskil’in geleceğini yeniden inşaa etmek için çalıştıklarını dile getirdi.

Ak Parti ilçe başkanı Ali Mutlu gazetemize yaptığı açıklamada,” Ak Parti ilçe teşkilatı olarak ilçemiz için hizmet çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Zamanımızın neredeyse çoğu hizmet için Ankara’da geçiyor. Şu anda Teşkilat, Belediye, Meclis Üyeleri İl Genel Meclis üyeleri ve STK el ele ciddi çalışmalar yapıyoruz. Biz daha önceden söylemiştik. “Bu dört kol birlikte olduğu sürece hiçbir hizmetin gelmeme ihtimali yok” diye. Ve çok şükür şu anda bu birliktelik oldukça sağlıklı bir şekilde sağlanmaktadır.” dedi