Beklenen Proje Onaylandı

31 Mart seçimlerinde Eskil Belediye başkanlığını kazanan Ak Parti Eskil belediye başkanı Necati Belgemen’in en önemli projeleri arasında yeralan Canlı Hayvan Ticaret Merkezinde beklenen iyi haber geldi.

Seçilmesinin ardından kısa zaman içerisinde projenin yapılması için talimat veren başkan Belgemen, projenin hayata geçirilmesi için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyordu.  Cuma günü Konya’da KOP başkanlığıyla görüşen Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen ve Ak Parti Eskil ilçe başkanı Ali Mutlu, projenin desteklendiğini duyurdular. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ak Parti Eskil ilçe başkanı Ali Mutlu açıklamasında, “İlçemize Hayırlı olsun... Seçim sürecinde Belediye Başkanımızın vaatleri arasında yer alan Canlı Hayvan Ticaret Merkezi (Hayvan Pazar’ı) projemiz (10 Nisanda Belediye Başkanımız Necati Belgemenin talimatıyla proje hazırlığı başlamış ve 30 Nisan da Kop’ a Başvuruldu) KOP tarafından onaylanmış ve Kısa zaman içerisinde Belediyemiz tarafından ihale edilecek inşallah...” dedi.

Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen yaptığı açıklamasında,”  İlçemiz hayvancılık konusunda çok öenmli bir yerde. Bunu ekonomiye dönüştürmek için bölgemize bir Canlı Hayvan Ticaret merkezi gerekiyordu. Seçim beyannememizin içinde bu proje yaralıyordu. Seçilir seçilmez  bu projemizi hayata geçirmek için çalışmalarımızı başlattık. İlçe başkanımız Ali Mutlu’nun destekleriyle de projemiz için gereken  desteği aldık.  Bu projenin hazırlanmasında, takibinde ve onaylanmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi