Eşmekaya Belediye Başkanı Güneş 1 Yılını Değerlendirdi

İlçemizin kasabası Eşmekaya Belediye Başkanı İsmail Hakkı Güneş bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi.

Değerli Hemşerilerim;

31 Mart 2020 itibariyle Mart 2019 Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri neticesinde sizlerin tercih ve destekleri sonucunda seçildiğim Eşmekaya Belediye Başkanlığı görevinde bir yılı geride bırakmış bulunuyoruz.

Öncelikle, şahsımdan önce beldemizde hizmet etmiş olan Belediye Başkanlarına ve Önceki dönemlere ait Belediye Meclis Üyelerine teşekkürlerimi belirtmek isterim.

Hizmet ve Projelerle dolu geçirmiş oluğumuz bu yıl zarfında Belediye Meclis Üyelerine ve Belediye Personellerine teşekkürlerimi belirtmek isterim. Çünkü hizmet, zorunluluk değil gönüllülük esaslıdır. Bizlerde, Gönül Belediyeciliği anlayışıyla çıkmış olduğumuz bu kutsal hizmet yolunda sizlerle birlikte Beldemizde bir ilki gerçekleştirdik ve göreve Bismillah dedik. Göreve başladığımız günden bu yana geçen bir yıllık süre zarfında ayrım gözetmeksizin hizmet verdiğimizi ve bu anlayışla devam edeceğimizi tekrar yinelemek isterim.

Vaat ettiğimiz devam eden projelerin hayata geçirilmesi hususunda da ekip arkadaşlarımla birlikte projelerimizi ilgili Bakanlıklara sunduğumuzu belirtmek isterim. Çünkü, sağlamcı ve gerçekçi vizyon prensibimiz bizlere hayallerimizi gerçekleştirmemizde daha faydalı olmaktadır.

Hedefimiz Eşmekayamızı Eğitim, Sosyal, Kültürel ve Ticaret Merkezi konumuna getirmektir.

Belediyemize ve Beldemize her türlü hizmet ve faaliyetlerinde BÜYÜK katkısı olan Ahmet Yaşar EŞMEKAYA’ya teşekkürlerimi sunarım