Eskil’den Bir Yıldız Kaydı

Eskil Belediyespor’un yıldız oyuncusu Samet Gülşen, sezon boyu takım kadrosunda bulunmuş ve alınan başarılarda büyük pay sahibi olmuştu. Çöl Kartalların maestrosu olması dışında bireysel yeteneği de üst seviyede olan Gülşen’in İstanbul’a tayini çıkması sebebiyle Eskil’den ayrıldı. Eskil Hastanesinde doktor olan Samet Gülşen’i, taraflı tarafsız tüm ilçe halkının sevgisini kazanması dikkatlerden kaçmadı. Tüm hastalarıyla özenle ilgilenmesi, güler yüzlü olması, hastaneye gelen hastaları bu davranışıyla tedavi etmeden psikolojik olarak ilk müdahaleyi yapmış oluyordu.

 

Eskil Belediyespor’u Bölgesel Lige çıkmasında emeği olan Gülşen’in yaptığı veda açıklamasında;

“Eskil’e ön yargıyla gelmiştim ve geldikten sonra ön yargılarımın yersiz olduğunu anlamam uzun sürmedi. Burası çok güzel bir yer, insanları sıcakkanlı ve futbolu da seviyorlar. Eskil Belediyespor’la tanışınca, ‘Ben Eskil’i BAL’a çıkartıp öyle gidecem demiştim’ ve takım gelecek sezon Bölgesel Lig’de oynayacak. Ben üzerime düşüne yaptığımı düşünüyorum. Böylesine bir başarıda emeğimin olması gurur verici. Eskil’e hizmet etmekten çok mutluyum, burada pişmanlıklarım olmadı, güzel dostluklar edindim ve her fırsatta tekrar buraya geleceğim. Ben hakkımı tüm Eskil’e helal ediyorum, umarım en kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle” diyerek veda konuşmasını tamamladı.

Eskil Gazetesi Spor Muhabiri olarak, Eskil’e ve Eskil Belediyespor’a  vermiş olduğun emeklerinden ötürü sonsuz teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.