ESKİL BELEDİYESPOR’DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 Aksaray’ın bölgesel ligde temsil edecek olan Eşmekaya-Sultanhanı spor ile Eskil Belediyespor katılım ücretini yatırırken Eskil Belediyespor transferleri bir bir tamamlıyor. Eşmekaya-Sultanhanı spor, katım için gerekli evrakları ve katılım ücretini yatırırken şuana kadar hiçbir oyuncu anlaşma imzalamadı.

 

Eskil Belediyespor, Aksaray’ı Bölgsel ligde en iyi şekilde temsil etmek adına daha şimdiden çalışmalara başlarken, hedefin 3. Lig olduğunu kanıtlamış oldular. BAL’da iddialı bir takım kurma hedefinde olan Çöl Kartalları, yakın zamanda idmanlara da başlayacağı gelen bilgiler arasında.

 

Eskil Belediyespor Başkanı Halil İbrahim Kırlı’nın yaptığı açıklamada;

 

“Eskil Belediyespor artık bir profesyonel takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yönetim kurulu üyelerimizle uyum içerisinde önce teknik ekiple anlaşmamız tamamlanırken, teknik ekiple yaptığım toplantı sonra birçok oyuncu ile anlaşmış bulunmaktayız. Bu kadro ile Bölgesel ligi tartıp hedefimize ilerlemek adına eksik kalan bölgelere nokta transferle ilçemizin adını profesyonel lige taşımak amacındayız. Liglerin başlaması durumunda hazır bir Eskil Belediyespor olacaktır” dedi.