Eskil Belediyespor BAL Gibi

TFF’nin en son ki toplantı da, 3. Lig, Bölgesel Amatör Lig ve Amatör Liglerin mevcut puan durumuna göre tescillendiği haberleri kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Nihai kararın en kısa zamanda alınacağı gelen bilgiler arasında. Liglerin son durumuna göre tescillenmesi durumunda Bölgesel Amatör Liginde Eşmekaya-Sultanhanı spor dışında Eskil Belediyespor’da mücadele vererek Aksaray ilinden iki takımla katılmış olunacak. Bölgesel Lig’de iki grup oluşturularak, bu sezon çıkan takım kadar gelecek sezon iki gruptan takım düşülerek tekrardan bir gruba dönüştürülmesi planlanıyor.

Teknik Direktör İsa Doğan’dan açıklama:

“Öncelikle idman dönüşü Aksaray’ın girişinde trafik kazası geçiren oyuncularıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim beterinden korusun, can kaybımız olmadan hafif sıyrıklarla atlattık çok şükür.

Liglerin mevcut puan duruma göre tescilleneceği dedikodusu bize de geldi. TFF, ligi böyle tesciller mi tescillemez mi bilmem, biz çalışmalarımı sürdürüp kendi bağımızı kendimiz keseriz. Takım, 11 Hazirandan itibaren çalışmalarını son sürat sürdürüyor, 18 Temmuz’da başlaması planlanan lige hazır bir Eskil Belediyespor için elimizden geleni yapıyoruz. Çöl Kartalları Bölgesel Lige hazır, TFF’nin alacağı karar nedir bilmiyoruz fakat biz Bölgesel Ligi istiyor ve çıkacak güçte bir ekibiz” diyerek konuşmasını tamamladı.