Belgemen'den Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Açıklaması

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen'in açıklaması şu şekilde:

Bizlerde Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için bu bölgeyi gösterdik. Bakanlığımız, Valiliğimiz bu bölgeyi uygun gördü ve ona göre onaylarını verdi. Ama maalesef söz konusu alanının Katrancı ile alakası olmadığı halde halkımız istemiyor diye Katrancı Muhtarı bu alana Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yapılmasın diye şikayetçi olmuş.

1993 yılında inşaat yapılamaz, buraya bu yatırım yapılamaz zihniyeti 2020 yılında da aynı şikayetini yaptı. Bu yatırımı istemeyen zihniyet her zaman olduğu gibi Devletin arazini işgal etmeyi planlayan, haksız kazanç elde etmeyi düşünen kişilerdir.

Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin İlçemize ekonomik ve istihdam olarak çok büyük getirisi olacak. Devletimiz 50 milyonluk bir yatırım yapacak. Yem, Süt ve diğer fabrikalar kurulabilecek, söz konusu fabrikalar kiralanabilecek. 50 çiftlik kurulabilecek. İstihdamı artırarak yeni işkollarının açılmasını sağlayacak.

Bizler bu zamana kadar her işimizde ilk önce siz değerli halkımızı danıştık, bundan sonra da öyle yapacağız.

Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi hakkında görüşlerinizi, değerlendirmelerinizi, taleplerinizi bizlere iletirseniz bizlerde ona göre çalışmalarımızı revize eder hayata geçiririz.