Başvurular sona erdi

Eskil’e yapılacak olan TOKİ konutlarına 3 binin üzerinde başvuru yapıldı.

TOKİ tarafından Eskil’e yapılacak olan 394 konutun başvuruları uzatıldı mı, uzatılacak mı soruları gündemdeki yerini aldı. Dar gelirli vatandaşları uygun fiyata ev sahibi yapmayı amaçlayan TOKİ sosyal konut projesinde ilk aşama tamamlandı. 2+1 ve 3+1 seçenekleri bulunan 394 konut için TOKİ başvuruları, 31 Ekim'de tamamlandı. Başvuru yapanlar, 2+1 ve 3+1 konutların sahiplerini bulacağı TOKİ kura çekimi tarihi için geri sayıma geçti. Başvuru yapamayan vatandaşlar ise başvuru süresinin uzatılıp uzatılmayacağını araştırmaya başlamıştı. Peki, TOKİ başvuruları uzatıldı mıı, uzatılacak mı? 2022 TOKİ başvuruları bitti mi, ne zaman, hangi tarihte bitecek?

 

Eskil’e 300 adet, Eşmekaya’ya 94 Adet

TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşları uygun fiyata ev sahibi yapmayı amaçlayan sosyal konut projesi kapsamında Eskil’e 300 adet konut yapılması planlanırken, Eskil’in kasabası olan Eşmekaya kasabasına ise 94 adet konut yapımı planlanıyor. Konutlar için ortalama 3 binin üzerinde başvuru yapıldığı öğrenildi.

 

TOKİ Başvuruları Sona Erdi mi?

TOKİ başvuruları için uzatılma olup olmayacağı netleşti. TOKİ başvuruları 31 Ekim tarihi itibariyle sona erdi. Fakat “İlk işyerim İlk arsam” projesi için başvurular halen devam etmektedir. Başvuruların 7 Kasımda sona ereceği öğrenildi.