Başkan Belgemen Üç Yılını Değerlendirdi

Hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda 3. Yılımızı geride bıraktık.

3 yıl boyunca vaat, gerilim, bahane, mazeret değil, Eskil’in her metrekaresini kapsayan somut hizmetler, gözle görülür eserler, milletin derdine çare olacak çözümler ürettik, üretmeye de devam ediyoruz.

Eskil’i yönetirken herkese eşit mesafede olmayı, şehrin her noktasına hizmet götürmeyi kendimize şiar edindik. Her yeni güne başlarken, ilk günkü aşkımızla seçim öncesi halkımıza ifade ettiğimiz 'Söz verdik yapacağız' sözümüze ithafen şimdi ise söz verdik yapıyoruz" düsturuyla yolumuza devam ediyoruz. Bu güne kadar kimse hizmet yok diyemiyorlar, hizmet var ki ancak karalama peşinde bazı kesimler.

Görevi devraldığımız günü bir 'sıfır-başlangıç noktası' olarak tanımlayarak yerel yönetim öğelerini yeniden tasarladık. Eskil'i yüksek kentsel standartlara sahip bir şehir yapmak adına eğitimden sağlığa, ulaşımdan konuta, spordan teknolojiye, tarihe, kültür ve turizme, çevreden sosyal belediyeciliğe, hiçbir alanı ihmal etmeden, hiçbir bölgeyi dışlamadan, hiçbir kesime imtiyaz tanımadan, gecemizi gündüzümüze katarak, koştuk, koşturduk. Üç yıllık süreçte tamamlanan ve proje aşamasında olan çalışmalarımızı siz değerli hemşehrilerimizin takdirine sunuyorum.

Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde yer alan tüm mesai arkadaşlarımıza, çalışanlarımıza, desteğini esirgemeyen ve eserlerimize sahip çıkan hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla" dedi