Başkan Belgemen, Şampiyonları Ödüllendirdi

Belarus’un Gomel şehrinde gerçekleştirilen Avrupa İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası’nda Eskil'in Gümüşdüğün Köyü'nden Bahriye-Yakup İnan çiftinin oğulları Murat Mert İnan Avrupa Şampiyonu oldu.

İnan'la birlikte Eskil'in Ortakuyu Yaylası'ndan İşitme Engelli Solmaz-Abdullah Dölek çiftinin oğulları Mehmet Dölek Avrupa 2'ncisi oldu. Küçük Çokum Yaylası'ndan Müzeyyen-Yusuf Cengiz çiftinin oğulları Fatih Cengiz  ise Avrupa üçüncüsü oldu.

Konya Büyükşehir Belediyespor forması giyen 3 sporcu bugün aile büyükleriyle birlikte Eskil'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, 3 sporcu ve ailelerini tebrik ederek, Murat Mert, Mehmet ve Fatih'i altınla ödüllendirdi.

Yusuf Cengiz "Kendi branş ve dallarında şampiyonluklar ve madalyalar kazanan Murat Mert İnan, Mehmet Dölek ve Oğlum Fatih CENGİZ’e olan ilgi ve alakalarından dolayı Eskil Belediye Başkanımız Necati BELGEMEN Beye, Eskilbelediyespor Yönetici ve Kadrosuna, Yerel Basınımızın güzide temsilcileri ve çalışanlarına teşekkür ederim."