
Başkan Belgemen Kaçak Suya İzin Yok
Şimdi sizlere sesleniyorum, borcunu düzenli olarak ödeyen vatandaşlar haklı olarak sitem ediyorlar, haklılarda. Bizim uyarımızı dikkate alarak veya Allah korkusuyla Belediyeye olan su borcunu ödeyen vatandaşlarımızdan Allah razı olsun.
Hiç kimse kusura bakmasın bu paralar yetimin, öksüzün, yoksulun ve tüm 82 milyonun hakkı.
Suyu kaçak olarak kullanan vatandaşlar hepsi kendini biliyordur. Bu suyu kaçak kullandığınız halde işiniz rast gidiyormu, aile hayatınız, huzurunuz yerinde mi , bir kıyaslama yapın kendi kendinizle.
Belediye ekiplerimizce günde aşağı yukarı 8-10 kişi kaçak olarak su kullandığı tespit ediliyor. Siz bence bir an evvel gelin abonenizi olun veya belediyemize olan borcunuzu ödeyin. Biz borçlular veya kaçak su kullananları ilan etmeden borçlarınızı ödeyin ve abone olun.
Belediye Encümenliğimizce bir karar alarak 5000-TL üzerinde su borcu olan vatandaşlarımızın suyunu kapatacağız. Zaten bu vatandaşlarımızın çoğunluğu şuan itibariyle icralık , üzerinde kayıtlı taşınır veya taşınmaz varsa hepsine icra konmuş durumda .
Ayrıca kaçak olarak su kullanan veya su borcunu ödemediği için gerekli cezaları alan hiç kimse tarafımıza gelip bu konuda istekte bulunmasın.
İlk etapta 5000-TL üzerindeki borçlulardan başlayacak olan bu uygulamamız daha sonra 5000-TL altında borcu olan vatandaşlarımıza da uygulanacak.