Atlı Jandarma Timleri Görev Başında

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Aksaray İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, “Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı (JAKEM) emrinden, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı emrine görevlendirilen Atlı Jandarma Timlerimiz, araçların girmesi mümkün olmayan Kapadokya sınırları içerisinde yer alan Belisırma ve Ihlara Vadisini kapsayan turizm bölgelerinde devriye faaliyetlerine devam etmektedir.

Atlı Jandarma Timlerimiz bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin can ve mal güvenliğini koruyarak, çeşitli konularda bilgilendirme ve uyarılarda bulunmaktadır. Vatandaşların Kurban Bayramını kutlayan, atlı Jandarma devriyelerimiz vatandaşlarımız ve turistlerce yoğun ilgi görmüştür.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi.