Aksaray Eskilgücüspor'da Muammer Pirinçci Dönemi Başladı

Geçtiğimiz sezona İsa Doğan'la başlayan ve ligin başlamasına kısa bir süre kalırken İsa Doğan'la yollar ayrın Eskilgücüspor, Onur Er'i takımın başına getirmişti. Sezon sonu Onur Er'le yollar ayrıldıktan sonra tekrar İsa Doğan'la anlaşan Eskilgücüspor, sezonun başlamasına kısa bir süre kalırken tekrardan yollarını ayırdı.
Bu sefer profesyonel bir hocayla anlaşan Eskilgücüspor, yeni sezon için mutlak hedeflerini şampiyonluk olarak belirledi.
Teknik Direktör Muammer Pirinçci ile çalışmalara başlayan Eskilgücüspor, hazırlık maçlarında farklı galibiyetler almaya başladı. 
Aksaray Eskilgücüspor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar: 
İSA DOĞAN'LA YOLLAR AYRILDI
“Teknik direktörümüz İsa DOĞAN ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendilerine bundan sonra süreçte başarılar diler, vermiş oldukları hizmetleri için teşekkür ederiz.” 
MUAMMER PİRİNÇCİ DÖNEMİ.  
“Kulübümüz , 2022-2023 Sezonunda futbol A takımı teknik direktörlüğüne Profesyonel olarak Konyaspor, Yozgatspor ve Son olarak 1922 Konyaspor Antrenörlük yapan Muammer PİRİNÇCİ ile anlaşma sağlandı. Yardımcısı Kemal İLANKUT Kaleci Antrenörlüğüne Ömer ÇAĞLAYAN getirildi. Tecrübeli teknik adam, düzenlenen imza töreniyle resmen göreve başladı”