Adliye çalışanına büyük vefa örneği

Eskil Adliyesi Zabıt Katibi olarak İlçemizde 8 yıl hizmet veren Adliye çalışanı Adem İRDEM  geçirmiş olduğu beyin tümörü hastalığı sebebiyle hayatını kaybetmesinin üzerinden bir yıl geçti. 
Geride iki çocuk ve bir eş bırakan Adem İRDEM'in ailesini adliye çalışanları unutmadı.
Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem AYDEMİR ve Aksaray Ağır Ceza Mahkemesi  Başkanı Gökhan OFLAZ'ın gayretleri ile ilk aşamada Aksaray Valiliğinden alınan OLUR üzerine yardım kampanyası başlatıldı. 
Başlatılan yardım kampanyası Aksaray Valisi Hamza AYDOĞDU'nun da destekleri ile büyüyerek açılan banka hesabında 621.916,08 TL toplandı. 
Toplanan para ile aileye Aksaray İl Merkezinde bir ev alındı. Ev eşyaları hayırseverlerin yardımıyla tamamlandı. Bakiyede kalan meblağ ailenin banka hesabına yatırıldı. 
Aksaray Adliyesi Sosyal Medya hesabında  merhumun ailesini ziyarete giden Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem AYDEMİR ve Aksaray Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı SGökhan OFLAZ'ın  aile ve çocuklarla geçirmiş samimi görüntüleri paylaştı. Biz de Eskil Gazetesi olarak vefalı insanlara teşekkür ediyoruz. Haber: Hilmi Yol